divendres, 11 de desembre de 2009

FOTOGRAFIES DELS TALLERS TARDOR 2009


Benvolgudes i benvolguts!

Durant aquesta temporada hem intentat captar algunes imatges o talls de video amb part de les activitats que es realitzaven als Tallers i Monogràfics. És hora, doncs, de compartir amb tots/es vosaltres part d´aquest material.

La primera actualització correspon al monogràfic de Tast d´Aigües, que es va realitzar el passat 7 de Novembre. Va ser un monogràfic molt participatiu i interessant. Animeu-vos a participar de la nova programació!

Trobareu les imatges en el següent enllaç:
http://www.flickr.com/photos/ccvicsantaanna/

INSCRIPCIONS TALLERS HIVERN 2010

La nova programació de tallers –Hivern 2010- ja té les seves dates importants. A continuació us detallo tota la informació referent a les inscripcions i dates d´inici dels tallers.


Les inscripcions es podran realitzar del 7 al 15 de Gener.
El primer dia -7 de Gener- s´inscriurà de 16h a 20h.
La resta de dies –des del 8 al 16 de Gener- l´horari de les inscripcions presencials serà de 9-14h i de 16-20h.

Com ja sabeu, les inscripcions es poden formalitzar presencialment o a través d´Internet, amb els mateixos efectes. Les inscripcions via Internet començaran també el dia 7 de Gener a les 16h, però a partir d´aquest moment no tindran limitació horaria fins a la fi del dia 15 de Gener.

Llocs on us podeu inscriure presencialment:

  • Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament de Vic (OAC): 7 de Gener de 16 a 20h i la resta de dies fins al 15 de Gener únicament de 9-14h.


  • A tots els Centres Cívics amb l´horari de matí i tarda abans esmentat.

*No us podreu inscriure als següents centres (on també s´hi realitzen tallers però no tenen consideració de Centre Cívic): La Central, El Seminari i C/ De Gurb.

Per aclarir qualsevol dubte, podeu arrivar-vos o trucar a qualsevol Centre Cívic. També podeu escriure un correu electronic a qualsevol centre o a la bústia de CCVic (ccvic@vic.cat).