dimarts, 6 de setembre del 2011

NOVA TEMPORADA DE TALLERS

Molt bona tarda a tothom.

Tal i com us explicàvem en l`anterior entrada. Volem dedicar les entrades d`aquesta setmana a fer petits comentaris sobre els tallers musicals que trobareu a Santa Anna. D`aquesta manera, tindreu una mica més d`informació, coneixereu una mica als talleristes, etc. Val la pena, oi? Doncs va! Avui descobrirem les propostes pel dilluns i pel dimarts.

Fàbrica d`instruments (dilluns matí i tarda): Com ja podeu imaginar, aquest taller pretén mostrar-vos l`art de construïr instruments musicals amb qualsevol andròmina, deixalla o estri quotidià. Alguns dels instruments que construïrem seran els brunzidors de pots i de gomes, el berimbau, el duduk, la flauta travessera, la gralla transparent, la ximbomba, i un llarg etcétera. Com a conductor del taller tindrem a en Xavi Lozano, l`Atrapasons de TV3. Us recomanem que descubriu alguns de les bandes musicals on ell participa, com són els Tactequeté. A continuació us proposem que visualitzeu un enllaç de Youtube corresponent a la participació d`en Xavi al programa BFN de l`Andreu Buenafuente.



Veu i ànima (dimarts tarda): Aquest taller s`endinsa en la vessant espiritual de la veu. Us recomanem fermament que feu un cop d`ull al lloc web de CCVic, on s`explica tot el que es treballarà. Si voleu saber coses sobre el tallerista, ell és en Ravi Ramoneda i té un interessant bloc sobre el seu treball i les seves passions (entre elles, el fabulós projecte musical Oneness Sound).

Cliqueu aquí per accedir al seu bloc

Demà seguim amb més tallers!