dimecres, 21 de setembre del 2011

NOVA TEMPORADA DE TALLERS (CONTINUACIÓ).

Salutacions!

Doncs bé, fa uns dies ampliàvem les informacions sobre els tallers musicals de la nova temporada. Vam prometre continuar detallant la resta de propostes i així ho fem a continuació.

PERCUSSIÓ DE SAMBA (dimecres matí i tarda): En aquest taller mirarem de crear un petit grup de batukada. Com bé sabeu, la batukada és un tipus de percussió gestada al Brasil amb un to realment festiu. De ben segur que totes i tots coneixeu a en Carlinhos Brown, oi? A CCVic apostem una vegada més per aquest tipus de tallers on l`aprenentatge musical es combina amb el treball en equip... i és que tocar en grup és molt divertit!

CANT MODERN  (dijous tarda): En aquest taller cantarem de forma grupal -i acompanyats per un piano-  cançons de gèneres moderns, com el rock, el soul, el blues, el funk, etc... Gran part del repertori correspondrà a les seves adaptacions al català, tot i que també ens atrevirem amb l`anglès (no us espanteu!). Un aspecte més que us podem avançar és que vosaltres podreu proposar alguns dels temes que cantarem!

PIANO (divendres tarda): Cal que porteu un teclat, aquell que teniu o que us puguin deixar. Si en voleu comprar un, espereu! El tallerista us pot assessorar una mica. No cal que tingueu coneixements de solfa, aquí rebreu algunes explicacions de solfeig necessàries per gaudir del vostre teclat. Aprendrem a tocar peces senzilles a dues mans, treballant primer la melodia amb la mà dreta i construïnt -poc a poc- acords amb la mà esquerra. Som-hi!

MONOGRÀFIC "CAPSA DE MÚSICA" (12 de novembre / matí i tarda): Ja quedarà menys per Nadal, així que us proposem la creació d`un regal especial; un regal "fet a mà" per cadascun de vosaltres. Nosaltres us facilitarem un petit "kit" que inclou tot allò necessari per fer sonar la melodia que desitgeu en un mecanisme de capsa de música. Un cop haguem acabat la feina i tothom tingui les seves melodies a punt, us ensenyarem algunes propostes de capsa acabada, per tal que vosaltres trobeu un embolcall que us agradi i el decoreu per regalar-lo.

DIUMENGE FAMILIAR "RECICLATGE D`INSTRUMENTS" (9 d`octubre / matí tarda): Ja sabeu que els diumenges familiars són propostes per gaudir en família. En aquest cas, en Jordi Vinyoles ens ensenyarà a construïr diversos instruments amb materials quotidians; instruments que podrem fer sonar fàcilment i que ens divertiran.

RECORDEU QUE LES INSCRIPCIONS ACABEN EL PROPER DIVENDRES DIA 23 DE SETEMBRE! SENTIU-VOS LLIURES DE CONTACTAR SI TENIU ALGUN DUBTE.

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada